Drumstel

10 handige tools om uw productiviteit te verhogen

Heeft u soms ook het idee dat u niet het maximale uit uw tijd haalt en daardoor minder werk verzet dan eigenlijk mogelijk is? Er zijn talloze technieken en digitale tools beschikbaar die u hierbij kunnen helpen. We hebben de tien beste productiviteitstools op een rijtje gezet.

Lezen

Bezwaren box 3-heffing aangewezen als massaal bezwaar

Staatssecretaris Snel van Financiƫn heeft de bezwaren tegen de vermogensrendementsheffing in de definitieve aanslagen inkomstenbelasting 2018 aangewezen als massaal bezwaar. Vorig jaar werden de bezwaren tegen de box 3-heffing over 2017 ook aangewezen als massaal bezwaar.

Lezen
Woonkamer
Drumstel

De kinderopvangtoeslag over 2013 en 2014 moet alsnog worden nabetaald door de Belastingdienst.

De kinderopvangtoeslag over 2013 en 2014 moet alsnog worden nabetaald door de Belastingdienst. Dat oordeelt de Raad van State in de uitspraak van 24 april. Na de stevige kritiek van de Nationale en Kinderombudsman houdt de fiscus voet bij stuk en blijft procederen tegen de gedupeerde ouders.

Lezen

Deense Belastingdienst mag Nederlands dividend heffen

Het Europees Hof van Justitie geeft de Deense fiscus gelijk haar bedenkingen over een fiscale ontwijkingsroute van Nederland via Denemarken naar Cyprus. Het bedrijf NetApp B.V., een Nederlandse dochter van het gelijknamige Amerikaanse databedrijf kre...

Lezen
Woonkamer

Vragen en/of opmerkingen horen wij graag!