Metropolix is er voor u als ondernemer

Snel inschakelen

Korte lijnen en persoonlijk contact, daar staat Metropolix voor. Wij zijn gemakkelijk te bereiken en houden van snel schakelen. U ook?

Icoon stopwatch
Icoon hersens

Kennis van zaken

Jarenlange werkervaring brengt een flinke dosis aan kennis en ervaring met zich mee. Deze (financiële) kennis zetten wij graag in om samen met u aan de slag te gaan. Metropolix heeft ervaring in sectoren zoals transport, groothandel en diverse food- en non-food detailhandels.

WIJ WERKEN MET ONLINE-APPLICATIES VAN GERENOMMEERDE BEDRIJVEN

De kwaliteit wordt gewaarborgd vanuit onze kennis en ervaring. Daarnaast werken wij altijd met de nieuwste systemen en zorgen wij voor een up-to-date kennis. Zo kunnen wij u eenvoudig op de modernste manier ondersteunen

Icoon stopwatch
Icoon hersens

EEN BETROUWBARE SPARRINGPARTNER

Vertrouwen is het fundament van een succesvolle samenwerking en een optimaal eindresultaat. Metropolix is een betrouwbare partner, waar vertrouwen op nummer één staat. Wij sparren met u over uw vraagstukken, de uitdagingen die u tegenkomt en de mogelijkheden die wij signaleren in uw organisatie.

Meten is weten

Onze samenwerking is altijd gericht op een optimaal resultaat. Door continue verbetering en optimalisatie van onze werkzaamheden streven wij naar kwaliteit. Kwaliteit die u terugziet in uw cijfers! U ontvangt periodieke analyses die u inzicht geven in de relevantste cijfers, zodat u altijd weet hoe u ervoor staat.

Icoon stopwatch
Icoon hersens

ONDERSTEUNING EN ADVIES

Wij ondersteunen u in uw financiële uitdagingen maar geven u ook een (verbeter)advies op het gebied van uw organisatorische vraagstukken.

Metropolix, experts in Finance & Tax.

Financiële administratie icoon

Metropolix | Professional in business-coaching, finance & tax
Met een achtergrond in de financiële sector hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd en bezitten wij een flinke dosis kennis van zowel de nationale als internationale organisaties en hun uitdagingen. Kennis en ervaring die ik graag wil delen middels mijn eigen bedrijf Metropolix!

Elke dag weer een nieuwe uitdaging, dat is wat wij zo leuk vinden aan Metropolix en het werk dat wij doen. Metropolix is uw sparringpartner en business-coach. Een klankbord waarmee u kunt sparren en waar u altijd terecht kunt voor eerlijk advies, zodat u uw onderneming kunt laten groeien!

Iedere opdrachtgever en bedrijf is uniek en heeft hierdoor een eigen, uitdagende hulpvraag. Het volledig inleven in een bedrijf zorgt ervoor dat ik het probleem of de uitdaging kan samenbrengen met mijn bestaande kennis en ervaring. Vanuit die optiek creëren wij vervolgens een totaaloplossing voor de opdrachtgever. Een oplossing op zowel financieel, organisatorisch of fiscaal gebied!

De aangeboden totaaloplossing wordt bij Metropolix altijd online gecreëerd en gerealiseerd. Door alle financiële en organisatorische zaken te regelen bent u als opdrachtgever nog sneller geholpen én zijn uw cijfers altijd up-to-date en inzichtelijk. Welke oplossing het beste past is afhankelijk van de situatie en het vraagstuk, maar wij streven altijd naar een op maat gemaakte aanpak. Dit resulteert niet alleen in een online kasboek en een bijgewerkte administratie, maar ook in periodieke analyses die u inzicht geven in uw cijfers.

Ervaring in diverse branches
Met een ruime ervaring in diverse branches kan Metropolix ondersteuning en advies bieden aan elke ondernemer. Bent u op zoek naar een sparringpartner? Wij adviseren u graag!

Tot onze klanten rekenen wij: apotheken, medische laboratoria, transportbedrijven, software-leveranciers, supermarkten, juweliers, bouwondernemingen, schoonheidssalons, meubelbedrijven, mode- en detailhandel, internet retail bedrijven en kerkelijke instellingen. Onze ervaring is breed en wij adviseren en begeleiden de ondernemer op dat vlak waar het nodig is. Businesscoaching op diverse gebieden dus!

Wij staan voor…
Eerlijk advies, maatwerk en kennis. Of Metropolix nu wordt ingeschakeld voor business-coaching of ondersteuning op financieel gebied; onze open houding zorgt voor een optimaal resultaat. Vanuit mijn brede ervaring ben ik tevens in te schakelen als interim-adviseur in uw onderneming. Snel aanpassen, meedenken én inleven in de organisatie zorgen ervoor dat ik gemakkelijk uit de voeten kan en ik mijn kennis in kan zetten om een organisatie te optimaliseren. Een pro-actieve werkwijze en benadering vormt hierbij de basis van het succes; ik analyseer, adviseer en onderneem actie. Uiteraard altijd in afstemming met u als ondernemer!

Meer weten?
Wilt u graag meer weten over wie wij zijn of hoe wij te werk gaan? Dat horen wij natuurlijk graag!
  • Business-coach | Metropolix fungeert als business-coach voor de ondernemers die op zoek zijn naar een sparringspartner met een objectieve kijk. Geen standaard sessies maar persoonlijk contact.

  • Advies | Altijd een eerlijk en sterk advies waardoor uw onderneming kan groeien.

  • Tussentijdse rapportages | U ontvangt tussentijdse, unieke rapportages zodat u altijd inzicht heeft in de cijfers en stand van zaken.

Fotoshoot stadskantoor

Drumstel

10 handige tools om uw productiviteit te verhogen

Heeft u soms ook het idee dat u niet het maximale uit uw tijd haalt en daardoor minder werk verzet dan eigenlijk mogelijk is? Er zijn talloze technieken en digitale tools beschikbaar die u hierbij kunnen helpen. We hebben de tien beste productiviteitstools op een rijtje gezet.

Lezen

Bezwaren box 3-heffing aangewezen als massaal bezwaar

Staatssecretaris Snel van Financiën heeft de bezwaren tegen de vermogensrendementsheffing in de definitieve aanslagen inkomstenbelasting 2018 aangewezen als massaal bezwaar. Vorig jaar werden de bezwaren tegen de box 3-heffing over 2017 ook aangewezen als massaal bezwaar.

Lezen
Woonkamer
Drumstel

De kinderopvangtoeslag over 2013 en 2014 moet alsnog worden nabetaald door de Belastingdienst.

De kinderopvangtoeslag over 2013 en 2014 moet alsnog worden nabetaald door de Belastingdienst. Dat oordeelt de Raad van State in de uitspraak van 24 april. Na de stevige kritiek van de Nationale en Kinderombudsman houdt de fiscus voet bij stuk en blijft procederen tegen de gedupeerde ouders.

Lezen

Deense Belastingdienst mag Nederlands dividend heffen

Het Europees Hof van Justitie geeft de Deense fiscus gelijk haar bedenkingen over een fiscale ontwijkingsroute van Nederland via Denemarken naar Cyprus. Het bedrijf NetApp B.V., een Nederlandse dochter van het gelijknamige Amerikaanse databedrijf kre...

Lezen
Woonkamer

Meer weten over Metropolix? Neem contact met ons op!